Фолкпевецът Борис Дали храни колегата си Илиян с домашно цвекло. Изпълнителят

...
Фолкпевецът Борис Дали храни колегата си Илиян с домашно цвекло. Изпълнителят
Коментари Харесай

Борис Дали храни с корени колеги от гилдията

Фолкпевецът Борис Дали храни сътрудника си Илиян с домашно цвекло. Изпълнителят на шлагера " Пиян “ разраства градината в родния си Бобов дол и към този момент даже раздава от реколтата си на околните си другари в сектора.

" Не се гледа мъчно цвекло, в противен случай, елементарно е. Много оказва помощ за детокс, почиства организма. Особено за хора с нашата специалност, които пеем и работим нощно време. Засадил съм два реда в градината ми - за Илиян и за Коцето по един “, с усмивка разкри пред " Телеграф “ Дали.

Той не крие, че градинарството е едно от обичаните му занимания и с кеф отглежда много плодове и зеленчуци, като е безапелационен, че от домашното по-хубаво няма.

Самият Илиян на драго сърце си хапва от домашната годишна продукция на Борис. " Да ви кажа почтено, това е най-вкусното цвекло, което съм опитвал. И това го приписвам на обстоятелството, че Борето е едно божествено момче, което прави всичко с доста обич. Дава си душичката във всичко, с което се захване “, сподели Илиян и добави: " И сокът, който прави от ябълки, е неповторим “.

В момента и двамата реализатори работят интензивно и прекарват повече от времето си по морето, където са и работните им задължения. И двамата споделиха, че работят по нови планове, само че за момента не разкриват повече.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР